Wie We Zijn

Acomara-AconcaguaExpeditions.com

ACOMARA-AconcaguaExpeditions.com is de visie waar te maken. We leven in de bergen, aan de voet van de Aconcagua, en we weten het zelf. We weten het belang dat de Cerro Aconcagua is in de wereld en de wens van elke klimmer aan zijn top te bereiken. Dus ons doel is dat u te bereiken u, door het verstrekken van al onze logistieke ondersteuning en nodigen u uit om een deel van onze expedities zijn.

Ons personeel bestaat uit een multidisciplinair team met experts in bergbeklimmen , toerism en elektronische handel , zo dus de beste combinatie voor u om uw expeditie naar Aconcagua te plannen en op de meest veilige en betrouwbare manier via Internet te organiseren.

Een enthousiast team en uw eigen wens om de hoogste berg van Amerika te beklimmen is het enige wat u nodig hebt.
Ons bedrijf daagt u uit tot een avontuur met de zekerheid en back-up van een gewaardeerd lokaal bedrijf. Een bedrijf door bergbeklimmers voor bergbeklimmers.

ACOMARA-AconcaguaExpeditions.com
Rivadavia 430 – Piso 5, Oficina 40
Ruta Panamericana S/N
Mendoza – Argentina
Deze onderneming is erkend door het Ministerie van Toerisme van de Argentijnse overheid.

ACOMARA-AconcaguaExpeditions.com

Maatschsppelijke betrokkenheid

In een wereld zo complex en concurrerend, worden de bedrijven opgeroept om hun zaken creatief en efficiënt te beheren . Maar ook op verantwoordlijke wijze . De Bedrijven zijn belangerijke protagonisten in het ontwikkelingsproces van een land en daarom krijgen ze hogere verantwoordelijkheden en verplichtingen aan de gemeenschap .

Vanuit ons perspectief begrijpen we dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een geleidelijk, strategisch en integraal proces is gerelateerd met het business management . Dit proces ziet bedrijven als medeverantwoordelijk van het duurzame ontwikkeling van de gemeenschap . Naast het genereren van economische groei , moeten bedrijven sociale waarde en ecologische ontwikkeling creëren , op zoek naar het zorg van natuurlijke grondstoffen .

Om deze reden sinds onze oprichting als een bedrijf hebben we verschillende acties gedaan die ons verbinden met sociale verantwoordelijkheid binnen het gebied waarin wij werken :
– Het scheppen van echt werkgelegenheid.
-Investering in professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.
– Aanhankelijke relatie met onze klanten.
– Actieve deelnaming in de raadkamer , verenigingen en forum.
– Leiderschap in betrokkenheid met het milieuzorg.
– Ontwikkeling van de gemeenschap , in het bijzonder van kinderen met minder middelen .
Dit laatste punt is waar we veel acties hebben ontwikkeld om samen te werken met de verenigingen die voor het zorg voor kinderen in Argentinië werken , vooral met de meest achtergestelde kinderen .

Vrienden van UNICEF

Sinds de oprichting van ons bedrijf geven we een belangrijke maandelijkse donatie aan UNICEF Argentinië , wiens optreden is gericht op de zorg voor zwangere moeders , baby’s en kinderen uit de armste sectoren van Argentinië . Voor meer informatie over UNICEF Argentinië bezoekwww.unicef.org.ar

Donaties aan scholen

Elk jaar maken we subsidies aan basisscholen , vooral voor scolen in het infloedrijkste gebied van het Aconcagua Park . Dit is het gebied van Uspallata en Puente de Inca.

Sponsoring van het kindertehuis “Brazos Abiertos”

Sommige gebieden van de Provincie van Mendoza zijn hard getroffen door de armoede en ellende , zoals Panquehua van het Departement van Las Heras . Hier werd 18 jaar geleden een kleine eethoek gecreëerd , op initiatief van de verheven persoon van mevrouw Mercedes ( Nidia ) Soto , die begon met het aanbieden van een lunch aan 28 kinderen . Nidia , een maatschappelijk werker van beroep, eigenaar van het huis waar het eetkamer is geïnstalleerd , is volledig gewijd aan de sociale dienst in het gebied, met betrekking tot de gezinnen en hun problemen , hun justitiële verwijzingen en vooral de zorg voor kinderen , die, zoals altijd, in deze precaire omstandigheden het meest getroffen zijn. “Brazos Abiertos” is de naam van deze organisatie , dat groeide in aantal en werk , met de medewerking van vele particulieren bedrijven en staatsbedrijven .

De groei van het werk beriekt nu driehonder kinderen en vijftig volwassenen , tussen ouderen en zwangere vrouwen , die elke dag en het huis eten . In het aangehechte herberg wonen dertig kinderen die permanent zijn bevestigd en hebben van nul tot vijftien jaar, er wonen ook zes moeders. Eeveneens dineren in het huis zestig kinderen en tien volwassenen .
Onze samenwerking is niet alleen economische of materiële , we wensen ook kinderen de zorg voor de natuur en de bergen bij te brengen , door middel van lezingen en trekkingtochten , zoals wij ervan zijn overtuigd dat klimmen helpt met het ontwikkelen van persoonlijke en deugdzame waarden.