Waarom u ons kiest

Acomara-AconcaguaExpeditions.com

Waarom vertrouwt u ons uw expeditie ?

Ons bedrijf , met meer dan 10 jaar van ervaring met expedities in de Aconcagua , beidt u:

Beveiliging

Wij weten hoe belangrijk het is dat u uw expeditie op veilige en zekere manier plaatsvindt. Daarom bieden wij u een team van gidsen met veel ervaring op het gebied van expedities en werkervaring in hooggebergten. Deze gidsen zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind volgens de internationale normen van het bergbeklimmen. Het merendeel van onze gidsen hebben hun opleiding gevolgd aan de prestigieuze EPGAMT (Provinciale school voor Hooggebergte en Hiking Gidsen, dit is een tweejarige voortgezette opleiding in Mendoza) of ze zijn gediplomeerde professionals van de AAGM (Argentijnse Vereniging van Berggidsen). Bij Acomara-Aconcagua Expeditions organiseren we expedities met één berggids per drie deelnemers, voor een optimale verdeling van de groep. Als om wat voor reden dan ook een deelnemer terug moet keren of langzamer gaat dan de rest van de groep, kan deze er op rekenen dat er altijd één van onze gidsen bij hem of haar blijft. Afgezien van de standaarduitrusting (hoogtemeter, touwen, ijsbijlen, digitale zuurstofmeter, enzovoort) zijn onze expedities ook voorzien van een VHF Radio, satelliettelefoons en een EHBO-kit.

Verhoogde kans op succes

Wij begrijpen en waarderen de inspanning ( tijd , economisch , familie ) dat u nodig heeft om zijn expeditie naar het Aconcagua te organiseren . Daarom werken we heel hard voor u om de hoogste waarde te krijgen en om uw doelstellingen te bereiken . In deze zin begrijpen we dat, goede acclimatisatie van levensbelang is voor het succes van uw expeditie. Daarom streven wij bij onze expedities naar een zo groot mogelijk niveau van acclimatisatie voorafgaand aan het beklimmen van de top. Zo blijven we een nacht in Puente del Inca, twee nachten in Confluencia en vijf nachten in Basiskamp Plaza de Mulas ( afhankelijk van de gekozen route). Dus , degenen die niet veel ervaring in het bergbeklimmen hebben kunnen ook zorgen voor het succes van het bereiken van de top door middel van goede acclimatisatie. Bedenk ook dat expedities twee (open ) of drie ( privé ) extra dagen hebben , dit verzekert het wachten op goed weer om de laatste pad aan de top te beginnen.

Meer vertrekdatums (alle verzekerden)

We hebben een volledige vertrekkalender van het hele siezoen Daarnaast staat voor 100% vast dat de expeditie op de geplande datum ook echt vertrekt. Om geen enkele reden wordt het vertrek uitgesteld(behalve enkele feit van de natuur or overmacht). Ook als het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, gaat het programma toch gewoon door zonder extra kosten voor u en met het oorspronkelijke reisplan inclusief met alle services die bij de expeditie horen.

Beste prijs

Omdat we een lokaal bedrijf zijn, zijn wij in staat onze expedities tegen een lagere prijs aan te bieden. Daarnaast zijn veel van onze kosten gekelderd met de devaluatie van de peso. De prijs-kwaliteit verhouding van onze diensten ligt ver boven wat onze collega’s in de Verenigde Staten of Europa kunnen bieden.

Maatschappelijke betrokkenheid

…voor het milieu :

Parque Nacional Aconcagua is een natuurreservaat. Alle diensten die wij aanbieden zijn in overeenstemming met de regels van het park en in nauwe samenwerking met de parkwachters.

…met de Gemeenschap :

Ons bedrijf werkt samen met UNICEF Argentinië , we bijdragen met het werk van deze organisatie voor de achtergestelde kinderen in ons land . Wij helpen en samenwerken ook met scholen in ons gebied en we sponsoren het kindertehuis “Brazos Abiertos” voor hulp en voederen van achtergestelde kinderen . Voor meer informatie over onze gemeenschappelijk werk alstublief klik hier. Met ons , u avontuur helpt degenen die het meest nodig hebben !

Bescherming van u investering

Als u een storting heeft gedaan om uw deelname te bevestigen in een van de expedities, en om enkele reden dan uw deelname moet uit stellen voor een nieuwe seizoen , zal uw aanbetaling worden gehandhaafd voor het leven ( minus een klein percentage voor de administratieve kosten ) . Bovendien kan dit depot worden overgedragen aan een andere persoon, indien u dat wenst .

We hebben de meest complete expedities , met alle noodzakelijke diensten om zo te garanderen dat u uw doel en uw dromen zal voldoen .

Onder andere diensten , onze expedities bieden : :
Draagezels

Van Puente de Inca naar Confluence , vanuit deze kamp naar het basiskamp Plaza de Mulas of van Puente del Inca naar Plaza Argentina ( afhankelijk van de gekozen route) , en ook de terugweg, wordt al het personeel bagage zowel het collectief bagage door ezels vervoerd Zo kunt u uw kracht sparen voor later gebruik. Dragers tussen de hoogtekampen

Om extreme inspanningen te vermijden voor onze expeditie deelnemers, zijn er porters ( mensen die helpen met lading van groep´s bagage ) vanuit het basiskamp Plaza de Mulas en Plaza Argentina ( afhankelijk van de gekozen route) tot alle hoge kampen, zowel voor het opstijgen als voor de afdaling. We willen dat u al uw kracht kan concentreren om de top te bereiken .

Campings op alle routes

Uw verblijf in basiskampen zal comfortabel en veilig zijn . Een uitstekend menselijk groep zal u voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens het proces van acclimatisatie . De kampen zijn voorzien van slaaptenten , eet tenten , keuken , badkamer en extra diensten, zoals toegang tot internet.

Voedzame en stevige maaltijden

De maaltijden voor de expedities worden zorgvuldig georganiseerd door profesionale voedingsdeskundige met het berekenen van calorieën per dag , koolhydraten , smaak en verscheidenheid van hen. We zorgen voor voeding op grote hoogte, eten tijdens de beklimming, volpension in onze kampen en wij kunnen u helpen met uw wensen op voedingsgebied in de bergen. Als u vegetarisch bent of allergieën hebt, houden wij daar natuurlijk rekening mee.

De beste apparatuur

Al onze expedities bieden hoge kwaliteit slaaptenten voor hogetekampen , met wereldwijd erkende merken als The North Face of Mountain Hardware . De technische apparatuur gelevert is van topkwaliteit , goedgekeurd door de UIAA en gekocht in de beste specialist in de VS en Europa , we bereiken zo de hoogste internationale normen van dienstverlening.

Dagen Extras

De expedities hebben twee (open ) of drie ( privé ) , extra dagen die worden toegevoegd aan de route om vertragingen te voorzien door slecht weer of onvoorziene omstandigheden .

Radiocommunicatie en permanente aanwezigheid in het Park

Ze beschikt van permanent contact VHF en BLU -radio tussen de hoogte kampen , Plaza de Mulas , Plaza Argentina , Confluence , Puente del Inca en Mendoza . Alle gidsen dragen VHF- radio’s en hebben een permanent radioverbinding vanaf welk punt op de berg dan ook met de basiskampen , de Rescue Patrol en parkwachters. Zo wordt er in noodgevallen direct actie ondernomen,.

Bagage zorg

Als u niet al uw bagage naar Aconcagua wilt dragen , kunt u het bagage met hechtenig bij ons achterlaten in Mendoza en Puente del Inca en zo rustig vertrekken .

Ondersteuning in Mendoza voor en na de expeditie

U kunt zeker zijn dat u alle onze steun zal hebben in Mendoza vóór de expeditie( bijvoorbeeld om u te helpen bagage verloren door de luchtvaartmaatschappij te vinden ) en na de expeditie , als u bijvoorbeeld medische hulp nodig heeft of een andere procedure als het veranderen van tickets , enz. .

Certificaat van Deelname of Summit

We verlenen een certificaat ondertekend door de expeditie gids met de bevestiging van u deelname aan de expeditie en de top te hebben bereikt ( als dit heeft plaatsgevonden ) .

….en vele andere diensten vindt u met gedetailleerde beschrijving van onze expedities door hier te klikken.